Pal Pandian Sziddhák, az alapok mesterei című művének első magyar nyelvű kiadása várhatóan 2016 őszén jelenik meg a Fénymag Egyesület gondozásában. A könyvet Kasza Borbála, egyesületünk tagja fordította.

Amennyiben pénzügyi támogatásával hozzásegíti egyesületünket a könyv mielőbbi megjelentetéséhez, azt az egyesület folyószámlájára (11702074-20000521 OTP) történő átutalással teheti meg. Az átutalásnál a közlemény rovatba kérjük tüntesse fel: “támogatás – könyv”. A befizetett támogatásról kérésére ‘támogatói igazolást állítunk ki, melyhez kérjük adatai megadását (cég esetén: név, székhely, adószám; magánszemély esetén: név, lakcím, adóazonosító jel).

Ha támogatónk hozzájárul, a könyvhöz kapcsolódó honlapon és könyvjelzőn nevét mecénásként tüntetjük fel.

Hozzájárulását köszönjük!

Pal Panidan Sziddhák, az alapok mesterei címmű művének bemutatása

A szerző, Pal Pandian a dél-indiai, tamil gyökerű, ősi Sziddha hagyomány szellemében, annak csodálatos eszköztárával segíti, szolgálja a hozzá fordulókat gyógyítói, tanítói munkásságán keresztül már több évtizede. Műve A Sziddha szó a „chit”, ragyogó tudat kifejezésből ered, Sziddha pedig az, aki ebben a tiszta tudatban időzik, lényéből ez sugárzik. Ennek mellékterméke pedig az egészség – az ember fizikai,